Podjetje

Leta 1990 je Lampe Boris registriral svojo obrtno dejavnost ukvarjanja s proizvodnjo, prodajo, servisiranjem in z oddajo igralnih avtomatov. Leta 1991 smo vzeli v najem svoje prve poslovne prostore v Slovenski ulici v Mariboru in zaposlili prve delavce.

Leto 1994 je bilo za naše podjetje zelo pomembo, saj smo registrirali d.o.o. in se preselili v naše prve lastne prostore v industrijsko cono v Počehovi, kjer poslujemo še danes.

Pričeli smo tudi z razširitvijo dejavnosti na področju kavnih avtomatov in smo začeli sodelovati s podjetjem JEDE iz Švedske, ki je spadalo pod koncern Nestle. Podjetje je proizvajalo avtomate za napitke in kartuše z napitki. Še danes smo zastopnik za te napitke in kavne avtomate na slovenskem trgu.

Uvažamo tudi razne igralne avtomate, kot so pikada Cyberdine, ročni nogometi in biljardi Garlando ter simulatorji Gaelco in Namco.

V svojem prodajnem prostoru nudimo največjo izbiro potrošnega materiala za igralne avtomate, kot so peresa, špici, uteži, biljard krogle, blago za biljard itd.

Tudi danes se naše podjetje v osnovi ukvarja z enako dejavnostjo kot pri ustanovitvi leta 1990. Vedno nekatere stvari dodajamo in iščemo nove tržno zanimive zadeve glede na trg ter potrebe in interes naših strank.

Naš kolektiv sestavlja 7 redno zaposlenih. Trudimo se zadovoljiti stranke in jih prepričati, da smo podjetje, ki je vredno njihovega zaupanja.